ПЕЩЕРА ОРЛОВА ЧУКА

Настаняване

ПОДХОДЯЩИ МЕСТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ В РАЙОНА

Къща за гости Кладенеца

Къща за гости Кладенеца

 Тел.: +359 894 30 24 60

Къща за гости „Кладенеца“ се намира в центъра на китното село Иваново. Всяка една от стаите в къщата за гости е уютно и комфортно обзаведена и има собствена баня и тоалетна, климатик, мини бар и безплатен интернет.Къща за гости Кладенеца разполага с ресторант, магазин, лятна градина с водопад, както и битов кът с барбекю.


Къща за гости Авлига

Къща за гости Авлига

Тел. 0886 13 12 14

Къща за гости Авлига се намира в село Божичен, в парк Русенски лом. Предлагаме едно тихо и спокойно място за релакс, семейни, групови и колективни тържества и организирани почивки. Къщата разполага с 22 + 6 места за нощуване, столова с напълно оборудвана кухня за 16 човека, заседателна зала с камина за 35 човека и лятна градина с барбекю, пещ и кухня за 40 човека.


СТАИ ЗА ГОСТИ ЗОРНИЦА

Стаи за гости Зорница

Тел. +359 888 52 16 22

Стаи за гости „ Зорница“ се намира в малкото живописно село Брестовица, сгушено между вековни широколистни гори, запазило и до днес духа и традициите на отминали времена. 

Разполагаме с: 2 стаи - двойно легло + 2 единични легла; 1 стая - с две двойни легла. Всички стаи разполагат със собствена баня с душ и безплатни тоалетни принадлежности, телевизор с плосък екран и кабелни канали, климатик, гардероб и прекрасен изглед към двора.


Съни дейс Божичен

Съни дейс Божичен

Тел. 088 580 5505

КЪЩА ЗА ГОСТИ, ДЕТСКИ ЛАГЕР, ДЕТСКИ ЛАГЕР, TEAM BUILDING

Къщата за 10+5 гости в село Божичен, област Русе, е удобна, функционална, оборудвана с нови мебели, техника, включително и бърза интернет връзка. Стратегическа локация – съвсем близо до всички исторически забележителности на Поломието. Прекрасен, отлично озеленен двор с басейн и пленителна гледка към скалите.ПЕЩЕРА ОРЛОВА ЧУКА - Информационен сайт
Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

 Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД

Built with Mobirise ‌

Free Offline Website Builder